vineri, 14 noiembrie 2008

AZI !

La multi ani Corina ! La multi ani sora mea ! . Pf... azi e ziua lu` sorumea .Si da tocmai azi au plecat.Si ea si Teo :-<. Iar nu ne mai vedem o perioada destul de lunga... of. [ Cadoul meu pentru ea a fost acest portret , care i-a placut foarte mult]



Azi am scapat de testul la bio, care a provocat o nebunie totala in clasa mea.
Si tot AZI am vazut cel mai ciudat lucru de pana acum !
Stateam linistita in autobuz pe locul din spatele soferului ( ca de obicei ,atunci cand sunt singur) , iar in dreapta mea ,era asezata o domnisoara ,la vreo 25 de ani ,care isi curata mizeria de sub unghii. Mai aveam 2 statii pana ajungeam in cartier.Desigur priveam pe geam si cand , deodata , imi atrage atentia un laptop lipit de geamul unei masini. SUrprinsa de acest fapt am focalizat pe ecran si atunci mi-am dat seama de ce s-a facut galagie in autobuz inainte cu cateva secunde . La laptop era un film porno :| si dobitocul acela se credea foarte destept ca a facut acest gest. Eh... ce mai conteaza. Oricum totul s-a intors cu susul in jos.

SI acum 2 minute am observat ca la balul de anu trecut , la proba dansului, care mi-a placut cel mai mult, am avut maieul luat pe dos. Oare a fost cu noroc sau cu ghinion ? Eh... nu conteaza. Doar a trecut un an de atunci ! .

Niciun comentariu: